Helpende handen

We gaan ervoor! Een supereditie van ons opendeurweekend: Scoutsorama 2020. Dit jaar willen we er een echt topjaar van maken.

Maar dit kunnen we niet alleen. We hebben een zeer druk gevuld programma, en bij een zeer druk gevuld programma hoort ook een zeer uitgebreide takenlijst. Daarom zoeken we zoals elk jaar nog zeer veel helpende handen.

Wil u graag meewerken, voelt u zich geroepen om ook van deze editie een supereditie te maken, aarzel dan niet en stel u kandidaat om eventjes mee te werken. U kan dit doen door gewoon een mailtje te sturen waarin u aangeeft wanneer u zich vrij kan maken tijdens het weekend naar Takenlijst.Wontolla@gmail.com en wij proberen dan een leuke ploeg samen te stellen die samen met u een taakje doet. Je kan je ook aanmelden via onze online takenlijst. Als je een specifieke taak op je wil nemen, kan je dat ook melden, en in de mate van het mogelijke zetten we jou op de betrokken shift. Stel je zelf graag een team samen om een tap-, friet- of ander shift te doen, laat van u horen. U vraagt, wij draaien.

Wanneer hebben we helpende handen nodig?

Op zaterdag 26 april komt de tent, dus kan er vanaf ’s middags meegewerkt worden (hier mogen ook JV/PV en kenners/vinders gerust mee de handen uit de mouwen steken). Hiervoor hoeft u uw komst niet aan te kondigen.

Op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei kan overdag altijd een helpende hand van pas komen.

Op vrijdagavond 1 mei is er de fuif en zoeken we medewerkers om mee de boel te begeleiden, vooral: om alles in goede banen te leiden op deze avond, zoeken we nog vrijwilligers die mee een oogje in het zeil willen houden. Concreet zoeken we extra vrijwilligers die mee willen helpen met de security op de fuif. Indien u dit ziet zitten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Op zaterdagochtend 2 mei zoekt ons keukenteam enthousiaste mensen om mee groentjes te kuisen en te bereiden in een toffe sfeer en zoeken we mensen die mee de tent willen omtoveren in een gezellige omkadering.

Ook op zondagochtend 3 mei zoeken we mensen om alles klaar te maken voor weer een dag van puur plezier.

En natuurlijk, als het volk er is, is het noodzakelijk om togen, kassa’s en de frituur te bemannen zowel op vrijdag en zaterdag als op zondag.

U merkt het voor ieder wat wils.

Inschrijven dus via een mailtje aan Takenlijst.Wontolla@gmail.com of via de takenlijst.

Wontolla vzw hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Het spreekt dan ook voor zich dat de volledige GDPR van toepassing is op onze werking. U kan onze privacyverklaring raadplegen via het ingesloten document. Hebt u na het lezen van dit document nog vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via wontolla@92ste.be.

Alvast bedankt!