Helpende Handen

We gaan ervoor! Een supereditie van ons opendeurweekend: Scoutsorama 2022.

Dit jaar willen we er een echt topjaar van maken na twee jaar afwezigheid.

Maar dit kunnen we niet alleen. We hebben een zeer druk gevuld programma, en bij een zeer druk gevuld programma hoort ook een zeer uitgebreide takenlijst. Daarom zoeken we zoals elk jaar nog zeer veel helpende handen.

Wanneer hebben we helpende handen nodig?

Op zaterdag 23 april komt de tent, dus kan er vanaf ’s morgens meegewerkt worden (hier mogen ook JV/PV en kenners/vinders gerust mee de handen uit de mouwen steken). Hiervoor hoef je je komst niet aan te kondigen.

Op donderdag 28 en vrijdag 29 april kan overdag altijd een helpende hand van pas komen.

Op vrijdagavond 29 april is er de fuif en zoeken we medewerkers om samen met ons de boel te begeleiden, vooral: om alles in goede banen te leiden op deze avond, zoeken we nog vrijwilligers die mee een oogje in het zeil willen houden. Concreet zoeken we extra vrijwilligers die mee willen helpen met de security op de fuif. Indien u dit ziet zitten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Op zaterdag 30 april zoeken we mensen om alles klaar te maken voor weer een dag van puur plezier.  De voorbereiding voor de zangavond, dit jaar op zaterdag, tappen, frieten bakken, kassa’s, tent klaarzetten ….. alle helpers zijn welkom.

Ook op zondagochtend 1 mei zoekt ons keukenteam enthousiaste mensen om mee groentjes te kuisen en te bereiden in een toffe sfeer en zoeken we mensen die mee de tent willen omtoveren in een gezellige omkadering voor ons kippenfestijn, dat dit jaar op zondag door gaat.

En natuurlijk, als het volk er is, is het noodzakelijk om togen, kassa’s en de frituur te bemannen zowel op vrijdag en zaterdag als op zondag.

U merkt het voor ieder wat wils. Dus twijfel niet!
Alvast bedankt!!