Kippenfestijn

U kan in onze Scoutsorama-tent genieten vanaf 18u30 van een halve kip met een portie echte Belgische frieten, aangevuld met lekkers uit onze saladbar en sausjes.  We voorzien dit jaar opnieuw een kippenbil, een portie verse vol-au-vent en ook terug een vegetarisch alternatief, dit vegetarisch stoofpotje wordt met zorg bereidt in onze eigen keuken. Ook kan u op voorhand een aperitiefcocktail bestellen bij onze vrienden van “Bokaal”.  Dit jaar kan u kiezen aan de aperitiefbar tussen verschillende vers gemaakte alcoholische en niet-alcoholische cocktails.  Als dessert is er voor iedereen roomijs inbegrepen.

De kinderen (tem 14 jaar) kunnen genieten van een hamburger, met appelmoes en frietjes of van een kinderportie vol-au-vent met frietjes. Ook dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat zij mee in de tent kunnen eten. Vanaf 19u30 wordt voor hen animatie voorzien.

Om te genieten van ons kippenfestijn, dient u voor 27 april 2019 onderstaand formulier volledig in te vullen en van zodra wij uw geld ontvangen hebben, zijn uw plaatsen gereserveerd (groepen van 8 en meer personen krijgen automatisch een tafel gereserveerd in de tent). Mocht u toch nog vragen hebben of u heeft de bevestigingsmail niet ontvangen, kunt u een mailtje sturen naar kip@scoutsorama.be.

Tijdens de Vlaamse kermis, vanaf 14u, kunnen de bonnetjes voor het eetfestijn worden afgehaald aan het secretariaat/kassa zodat u files kan vermijden. Indien betalingen  niet tijdig ontvangen werden, dient er cash betaald te worden bij ontvangst van de bonnetjes. Terugstortingen, bij dubbele betalingen, gebeuren na Scoutsorama.

Inschrijvingsformulier

contactgegevens

Naam (verplicht)

Straat + nr (verplicht)