Programma

Vrijdag 29 april 2022

De topper van Scoutsorama is onze fuif “Club92”. Jongeren van overál komen afgezakt naar onze feesttent.
Dansen en drinken of wat uitblazen aan het kampvuur? Het kan allemaal op onze Scoutsoramafuif!  

Oordopjes zijn gratis ter beschikking.
(Opgelet: enkel voor +16-jarigen!)

Line-up
21u00 – 22u00Bl4ckout
22u00 – 23u00Divs
23u00 – 00u00RBE
00u00 – 01u00Party Shakers
01u00 – 03u00Track-Thor

Zaterdag 30 april 2022

We gaan van start op zaterdagnamiddag met een scouteske opening, voorzien van een natje en een droogje.  We verwachten u, ouders, leiding, oud-leiding, leden en sympathisanten om samen het glas te heffen bij een plechtige openingsceremonie mat een welkomstwoordje door ons Wontolla bestuur.

Dit is een leuke en ontspannende opener die de start geeft voor een weekend vol plezier.

Wie Scoutsorama denkt, denkt Vlaamse kermis. De kleinsten onder ons kunnen zich een hele namiddag uitleven aan talloze speelkramen en springkastelen. Of wat dacht je van een avontuurlijke klim op onze toren. Voor jong en oud zijn er doorlopend hapjes en drankjes in de grote tent. Dolle pret gegarandeerd!

Vandaag sluiten we onze kraampjes om 17u zodat jullie kunnen deelnemen aan het dartstornooi van onze jins. Daarna volgt er een afsluiter van formaat:  de zangavond, ondertussen onze 33e editie. Zing een hele avond lang de longen uit je lijf onder deskundige begeleiding van onze muzikanten en leidersploeg.

Dit jaar doen we het een beetje anders: Geen kip op zaterdag maar wel een knaller van een zangavond.
Honderden scouts, gidsen, chiro en andere jongeren kunnen getuigen dat dit elk jaar een knaller is. Dus smeer de stembanden al maar.

Uurschema
14u00 – 14u30OpeningsreceptieScoutsoramatent
14u30 – 17u00Vlaamse kermisSpeelplein en Scoutsoramatent
17u00 – 20u00Dartstornooi JinsNaast Scoutsoramatent
20u00 – 00u00ZangavondScoutsoramatent

Zondag 1 mei 2022

Ook op zondag is er onze ‘Vlaamse kermis’. Maar er is ook zoveel meer: sjorconstructies, culinaire trips, film, de parade van onze kleinsten, een circusshow, een vernieuwde patrouillehoek, en ga zo maar door.

Onze jins zorgen in de tent voor de kindervoorstelling van het “jintoneel“. De (groot)ouders kunnen genieten van een frisse pint of een lekkere pannenkoek, buiten op ons terrein of in de “rust” van de tent.  Hebt u al eens een wandeling gemaakt in ons “Nijlpaardbos”? Doen, een echte aanrader. Via de takaanbodjes van onze jeugdwerking kan u kennismaken met het talent van den 92ste, ieder geeft het beste van zichzelf. De paloebies houden een muzikale optocht, de Wolven tonen hun film, de poema’s zorgen voor een spetterende circusshow, de JV/PV’s tonen hun survival skills en de kevins voorzien jullie van een prachtig obstakel parcours.

Kom smullen van een overheerlijke halve kip, een kippenbil, een portie vol-au-vent of een heerlijk vegetarisch stoofpotje. Dit alles met versgebakken frieten, een uitgebreide saladbar en een heerlijk dessert. Probeer ook zeker onze cocktails, geschonken door onze vrienden van “Bokaal” en “Joert”! Een niet-alcoholische variant is natuurlijk ook beschikbaar. Onze jongste leden kunnen we niet vergeten, die kunnen zich uitleven op onze springkastelen.

Deze gezellige avond is dé ideale afsluiter van een deugddoend weekend met natuurlijk onze geweldige “zwaardendans”!

Uurschema
13u00 – 17u00Vlaamse kermisSpeelplein en Scoutsoramatent
17u00-20u00KippenfestijnScoutsoramatent

Blog op WordPress.com.