Takaanbod

Ondanks het schitterende kippenfestijn, de bom van een vrijdagavond-fuif en een knallende zangavond is voor vele leden en ouders het takaanbod toch het hoogtepunt van scoutsorama.
In 2022 zal dit niet anders zijn.

Paloebies

Als je in de verte de doffe trommels hoort aanzwellen en de eerste trompet klinkt schril door het geroezemoes, kan je je opmaken voor een spektakel. De paloebies hebben wekenlang gerepeteerd om de hymne van Scoutsorama voor jullie te brengen. Ze spelen een nooit
uitgevoerde versie met nieuwe baanbrekende klanken, geproduceerd door handgemaakte instrumenten, die ze bovendien persoonlijk ontworpen hebben. Zelfs de grootste muzikanten zie je zo’n dingen niet doen. Maak dus plaats voor onze fanfare en geniet van de show!


Wolven

Waarom naar de cinema gaan als , je gewoon een film op de terreinen van onze scouts kunt komen zien. omdat de wolven zo creatief zijn hebben ze hun eigenfilm gemaakt. In de film vertrekkende wolven op een geweldig avontuur, waar ze vele obstakels tegenkomen. Of ze deze gaan overwinnen, kan ik je nog niet verklappen maar ik verzeker jullie dat het avontuur komisch en spannend zal zijn. Mis deze Oscar genomineerde film dus zeker niet!


Poema’s

Komt dat zien, komt dat zien. Een Vlaamse Kermis kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een echt authentiek Vlaams circus. Een magische show die door razend populaire circusartiesten vanuit het verre Noorden elk jaar traditioneel wordt opgevoerd, hebben we speciaal naar de terreinen van Den 92ste kunnen halen. Jammer genoeg hebben ze allemaal ofwel hun rechter, ofwel hun linker grote teen verstuikt. Geen zorgen, er is niet dat de Poema’s niet kunnen oplossen. Kom dus zeker en vast langs in de tent en misschien zie je de ongelooflijke circusartiesten-na-apers wel live aan het werk! 


Jongverkenners – Padvinders

De jv/pv’s staan natuurlijk bekend als de dapperste tak van heel de 92ste. Hun survival skills zijn zo goed dat je er bijna schrik van moet hebben. Huizen, kookplaten en bedden hebben ze allemaal niet nodig. “Een huis kan je zelf maken maken, op een houtvuur kan je ook koken en matjes zijn even comfortabel als bedden”. Dat is de ingesteldheid van deze tak. Denk je dat dit niet waar is? De jv/pv’s staan deze scoutsorama editie er terug om je te laten zien hoe comfortabel hun patrouille hoeken zijn, en hoe lekker hun pannenkoeken op zelfgemaakt houtvuur zijn.  


Kevins

Zoals alom geweten is zijn de kevins al jarenlang de behendigste tak van den 92ste. Ze schuiven, springen en vliegen dagelijks naar plaatsen waar niemand anders ooit is geweest. Geloof je ons niet? Kom het met je eigen ogen vaststellen op ons zelfgemaakt obstakelparcours en probeer ons maar te verslagen en de toptijd neer te zetten! De kevins staan alvast paraat om jullie een poepie te laten ruiken!


Jins

cue: chase the sun by planet funk 

ONE HUNDRED AND EIGHTEEEEEEEEEEEEE 

Niets te doen tussen de Vlaamse kermis en de zangavond? Beproef je geluk tijdens het grote jins darts-toernooi. Haal je innerlijke Dancing Dimi of Snake Bite boven en werp jezelf naar eeuwige roem! Elke 180 is een gratis consumptie!  

Tot onder den Toren