Takaanbod

Ondanks het schitterende kippenfestijn, de bom van een vrijdagavond-fuif en een knallende zangavond is voor vele leden en ouders het takaanbod toch het hoogtepunt van Scoutsorama.
In dit jubileumjaar zal dit niet anders zijn.

Paloebies

De paloebies zijn dit jaar begonnen aan een groot, leerrijk, en buitengewoon grave opleiding onder Merlijn. Ze leerden zwaardvechten en veel lawaai maken. Nu dat de gemene draak de beeldschone prinses Vege heeft gevangen, hebben onze kleine ridders in opleiding eindelijk een kans om hun spierballen en moed te tonen, maar ze hebben daarbij alle hulp van sterke mama’s en papa’s nodig.


Wolven

Het is ondertussen al een traditie geworden, en daarom kon ook dit jaar de Grote Wolvenfilm niet ontbreken. Wolven staan bekend om hun eersteklas, Oscar-waardige acteervaardigheden, die in deze prent natuurlijk niet zullen ontbreken. Wereldwijd door critici geprezen en meermaals bekroond, is de Wolvenfilm een niet te missen evenement. Het is niet zomaar een film, maar een ervaring, een gebeurtenis die toeschouwers op hun grondvesten zal doen daveren en hun wereldbeeld voor altijd zal veranderen. Op zaterdag en zondag kan u elk half uur in het Wolvenlokaal de Wolven zien schitteren op het witte doek.


Poema’s

Komt dat zien, komt dat zien. Een Vlaamse Kermis kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een echt authentiek Vlaams circus. Een magische show die door razend populaire circusartiesten vanuit het verre noorden elk jaar traditioneel wordt opgevoerd, hebben we speciaal naar de terreinen van den 92ste kunnen halen. Jammer genoeg hebben ze allemaal ofwel hun rechter, ofwel hun linker grote teen verstuikt. Geen zorgen, er is niets dat de Poema’s niet kunnen oplossen. Kom dus zeker en vast langs in de tent en misschien zie je de ongelooflijke circusartiesten-na-apers wel live aan het werk!


Jongverkenners – Padvinders

Wij hebben met de JVPV’s eens gebeld naar weerman Frank van de VRT. Die wist ons te vertellen dat de zon speciaal voor de 50ste editie van Scoutsorama het hele weekend zal schijnen en dat de temperaturen niet onder de 30°C zullen zakken. Om tijdens zo’n warm weekend voor wat verfrissing te zorgen, zullen de JVPV’s een spectaculaire waterglijbaan sjorren waar je met een topsnelheid af zult kunnen glijden! Neem dus zeker je zwemgerief mee en dan maken we er samen een spetterende editie van.  


Kevins

De 50ste editie van Scoutsorama, wat zegt dat nu zoal? Al 50 jaar dat den 92ste jonge paloebies omtovert tot de sterkste beren. Al 50 jaar dat den 92ste speelse paloebies omtovert tot ideale schoonzonen. Al 50 jaar dat den 92ste paloebies omtovert tot de handigste techniekers. Al 50 jaar dat den 92ste de beste kameraadschappen en hechte banden vormt voor het leven. WIJ de kevins van scouts den 92ste dagen JULLIE uit om ons ongelijk te komen geven. WIJ dagen JULLIE uit in de meest scouteske uitdaging van ze allemaal. WIJ dagen JULLIE uit tot een oeroude discipline, die het kaf van het koren scheidt. WIJ dagen JULLIE uit om te komen worstelen in ons modderbad.

Blog op WordPress.com.