Zaterdag 30 april 2022

We gaan van start op zaterdagnamiddag met een scouteske opening, voorzien van een natje en een droogje.  We verwachten u, ouders, leiding, oud-leiding, leden en sympathisanten om samen het glas te heffen bij een plechtige openingsceremonie mat een welkomstwoordje door ons Wontollabestuur.

Dit is een leuke en ontspannende opener die de start geeft voor een weekend vol plezier.

Wie Scoutsorama denkt, denkt Vlaamse kermis. De kleinsten onder ons kunnen zich een hele namiddag uitleven aan talloze speelkramen en springkastelen. Of wat dacht je van een avontuurlijke klim op onze toren? Voor jong en oud zijn er doorlopend hapjes en drankjes in de grote tent. Dolle pret gegarandeerd!

Vandaag sluiten we onze kraampjes om 17u zodat jullie kunnen deelnemen aan het dartstornooi van onze jins. Om 20u start dan onze afsluiter van formaat: de zangavond, ondertussen onze 33e editie. Zing een hele avond lang de longen uit je lijf onder deskundige begeleiding van onze muzikanten en leidersploeg.

Dit jaar doen we het een beetje anders: Geen kip op zaterdag maar wel een knaller van een zangavond.
Honderden scouts, gidsen, chiro en andere jongeren kunnen getuigen dat dit elk jaar een knaller is. Dus smeer de stembanden al maar.

Uurschema
14u00 – 14u30OpeningsreceptieScoutsoramatent