Zondag 1 mei 2022

Ook op zondag is er onze ‘Vlaamse kermis’. Maar er is ook zoveel meer: sjorconstructies, obstakel parcours, circus, film, de parade van onze kleinsten, een vernieuwde patrouillehoek, en ga zo maar door.

Onze jins zorgen in de tent voor de kindervoorstelling van het “jintoneel“. De (groot)ouders kunnen genieten van een frisse pint of een lekkere pannenkoek, buiten op ons terrein of in de “rust” van de tent.  Hebt u al eens een wandeling gemaakt in ons “Nijlpaardbos”? Doen, een echte aanrader. Via de takaanbodjes van onze jeugdwerking kan u kennismaken met het talent van den 92ste, ieder geeft het beste van zichzelf. De paloebies houden een muzikale optocht, de Wolven tonen hun film, de poema’s zorgen voor een spetterende circusshow, de JV/PV’s tonen hun survival skills en de kevins voorzien jullie van een prachtig obstakel parcours.

Kom smullen van een overheerlijke halve kip, een kippenbil, een portie vol-au-vent of een heerlijk vegetarisch stoofpotje. Dit alles met versgebakken frieten, een uitgebreide saladbar en een heerlijk dessert. Probeer ook zeker onze cocktails, geschonken door onze vrienden van “Bokaal” en “Joert”! Natuurlijk is een niet-alcoholische variant ook beschikbaar. Ook aan onze jongste leden hebben we gedacht. Zij kunnen op zondagavond genieten van de springkastelen.

Deze gezellige avond is dé ideale afsluiter van een deugddoend weekend! En natuurlijk stoppen we ons feestweekend met een prachtige “zwaardendans”.

Uurschema
14u00 – 17u00Vlaamse kermisSpeelplein en Scoutsoramatent
17u00-20u00KippenfestijnScoutsoramatent

Blog op WordPress.com.